Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Caroline Svärd - 16 juli 2011 15:15

Dagarna rullar på i vanlig ordning, jag njuter till fullo av sommaren, att få sniffa bebisfötter och pussa valpnos! Träningen ser ut enligt följande:


Roy:

Vi tränar korta intensiva pass, oftast kvällstid då det är lite svalare. Hade en privatlektion i början av veckan och då gick vi igenom alla fortsättningsklassens skyltar, skönt att slippa kopplet   I veckan som kommer tänker jag klura ut lite olika tekniker för att förbättra/hitta tillbaka till vårt snygga fotgående. I övrigt hoppas Roy att vi ska bada varje dag, han älskar att få apportera i vattnet.


Oriana:

Är ju pensionerad, men njuter i mina föräldrars stuga i dalarna av lugn och ro. Tyvärr blir hon sämre (13 år den 21/7) och vi förebereder oss på att ta det tunga beslutet...   


Viper:

Socialtränas enormt med tanke på alla vänner och bekanta som hälsar på och eftersom han får hänga på mig & roy när vi tävlar. Han är ett charmtroll som folk har svårt att motstå (!). Han är rumsren, klarar att vara själv ett par timmar, accepterar päls/klovård, kan sitta, kliva upp på pall, ge fin ögonkontakt, går bra i koppel, kommer på inkallning, äter som en häst, har börjat simma (första gången idag och då blev han tokigt glad i vatten!), kan sitt stanna kvar. Det bådar gott inför kommande könsmognad. Bästa att ladda upp med så mycket fungerande träning som möjligt innan! Hoppas kunna valla/besöka får redan nästa vecka i Enköping samt boka privatträning för ngn duktig instruktör som kan ge oss tips i fotgåendet.

Han umgås finfint med andra hundar och har ofta turen att få leka med besökares fyrbenta. I början av veckan fick han träffa två rara aussietikar, och igår var vi hundvakt åt boxern Elsa - Vipers favoritkompis!


                             

Presentation


Trofasthund

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards