Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Caroline Svärd - 21 februari 2011 10:33

I helgen upplede vi vår julkklapp vi fått av mina kära föräldrar, nämligen övernattning, guidning, bastu och mat på Järvzoo i Järvsö Hälsingland. Vårt rum (och även bastun) hade panoramafönster ut mot varghägnet så det var fantastiskt att få studera vargarna på så nära håll. Till skymningen och gryningen hörde vi gruppen yla gemensamt - magiskt! Det var också en fröjd att bara sitta och studera dem i hägnet, från bus & lek till utfodring och sömn. En guidad tur i parken i strålande sol och vackert vinterlandskap som avslutades med en vedeldad bastu var pricken över i:et. Jag rekommenderar varmt denna aktivitet om ni är som jag, farscinerade av vargar och/eller vill få uppleva en härlig naturweekend. Fullmånen och månskenspromenden i parken var ett extra plus!


Sedan for vi till stugan i Furudal Dalarna, över en natt innan vi begav oss hem igen. Det var skönt med en paus från flyttkartongerna. Sambon och Roy passade på att åka en hel del skoter i det vackra men kalla vädret.


Oriana har tyärr drabbats av ytterligare en urinvägsinfektion, som Veterinärboden konstaterade i torsdags. Hon har fått en ny medicinkur som redan gett effekt, hon fick även ny medicin för att vidga luftrören då hon andas tungt. Glädjande nog har vi fått ner henne i vikt, och hon har nu nått sin normalvikt på 23kg. Men jag försöker inse att hennes dagar snart är räknade, vad som helst kan hända i denna ålder för en hund. Jag hoppas att hon orkar hänga med under vår flytt och att vi får fira hennes 13-årsdag i juli. Hälsan går i första hand givetvis, så länge "Orri är Orri" så får hon gå på medicin och hänga med oss!


                           

      

Presentation


Trofasthund

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards