Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Caroline Svärd - 3 januari 2011 22:48

Så var 2010 lagt till handlingarna och vi kan se fram emot ett nytt härligt år!

Många med mig får en energikick av årsskiftet och man blir fylld av nya idéer, tankar och visioner. Man sätter upp privata mål och förstås en hel del hundträningsmål, och det är svårt att sitta still när man vill komma igång med all träning och genomföra det väntande upplägget.

Jag har valt en lista för egna privata mål inom familj, hälsa, boende mm och förstås två långa listor för resp. hund. Lättförstådda huvudmål som färdiga freestylekonster, uppflyttningar, debuter och tävlingsresultat. Men även många delmål där jag har valt att utveckla planeringen inom varje huvudmål och lägga in ett tydligare tidsperspektiv. Så kul och spännande! Tror att det är viktigt att ha mål och försöka följa dem, men självklart ska dem vara realistiska och anpassade efter ens övriga liv så att man snarare blir sporrad av sina nyårslöften istället för dämpad och ångestfylld. Ens löften och mål är personliga och inget man behöver skylta med om man inte vill, dock kan man inspirera andra och dessutom få bra  stöd av familj och träningskamrater som ofta på ett eller annat sätt ändå blir involverade. Om du inte funderat över 2011 års mål/löften än, så gör det nu!   


Bifogar ett par bilder på Oriana när hon sysselsätter sig med våra aktiveringsleksaker. Hon mår tack och lov väldigt bra igen, och vår motion och dietfoder ger bra resultat. Härligt att se henne så rörlig och pigg igen.

Länken visar ett av Orris senaste klickerövningar, att pussa matte!   


Ikväll kikade Lina från Sittfint.se förbi med sina fina hundar Adde & Elda. Vi hade mycket trevligt och utbytte erfarenheter och tips inför kommande kurser. Vovvarna blev glada då hon dessutom hade med sig en stor påse med hundkex!


          

Presentation


Trofasthund

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards