Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Caroline Svärd - 31 maj 2009 21:01

Roy har fortsatt varit vilande, ingen träning med andra ord. Men i fredags åkte vi till Grindvik på middag hos Mita & Tobbe så då fick Roy både bada och busa med deras tik Norma, kul tyckte Roy! Tyvärr var han lite för oförsiktig vid badet så han verkade ha ont senare på kvällen i benet igen. Aj aj. Dumma matte som bara vill vara snäll & låta honom svalka sig...


På lördagen blev det utflykt till Taxinge Slott  (kakslottet) där vi åt en rejäl bakad potatis med skagenröra samt en massa onyttigt till efterrätt. Roy skötte sig som vanligt finfint, njöt av att få vara med & låg lugnt intill bordet trots att barn, servitriser och andra hundar sprang runt omkring. Vi spanade (läs: luktade med rest ragg) på ett par grisar och getter som gick i ett hägn intill slottet, Roy var väldigt nyfiken! Sedan vidare till mina g:a grannar ute på fogdön i Strängnäs, Hässelbyholm. Annika & Lasse bjöd på rökt lax & färsk potatis då deras dotter Tilda fyllde 6 år. Roy hann med att bada men satt knuten vid bilen mestadels, hann med några yl för att berätta att han ogillade läget.


Söndag, pigg Roy men lite matkräsen som alltid när värmeböljan drar in. Fick umgås med husse på fm då matte for till Nyköping för att träffa Fia som tävlat viltspår (öppen klass) med Thaizon, de kammade hem ett 2:a pris GRATTIS!

Roy fick bada även idag, njöt & simmade bra, verkade inte heller få ont efteråt, skönt. Han umgicks med Betty & Douglas samt Viggo & Semla som även var där då deras ägare var bortresta. Roy älskar att få springa fritt på Prästhälla & längtar tills vi flyttar, närmare bestämt den 30/6. Då ska vi börja hyra ett hus på gården i fortsatt jakt på att hitta ngt eget att köpa så småningom. Skönt att slippa grannar, radon och trängsel på Torggatantycker vi alla tre !

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Trofasthund

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards